-
Tangflødeboller – i samarbejde med Ærli’
DKK 80 -
Nordisk Tang – En kogebog fra havet
DKK 100 -
Lille sæt med tang akvavit, øl og mandler
DKK 330 -
Stort sæt med tang akvavit, øl og mandler
DKK 500 -
I gang med tang sættet
DKK 560 -
Tang-rom Mini – 4 cl.
DKK 40 -
Tang-rom, 50 cl.
DKK 295 -
Nyhed!
Tangøl, Mørk
DKK 45–DKK 299 -
Nyhed!
Tangøl, Gylden
DKK 45–DKK 299 -
Gavekort
DKK 100–DKK 2.000 -
Tangpesto – Vegansk (6 stk.)
DKK 330 -
Tang-panérmix
DKK 25 -
Tang-events
DKK 4.500 -
Tangakvavit lille
DKK 35 -
Søl 25 g.
DKK 46 -
Sukkertang 15g
DKK 39 -
Savtang, 25 g.
DKK 44 -
Tang-trøffel
DKK 78 -
Søl-flager
DKK 44 -
Tangmandler
DKK 48
Savtang, 25 g.
DKK 44
Savtang (Fucus Serratus) er nært beslægtet med blæretangen, men har en mere nøddeagtig smag. Den er super god at bruge til pesto.
Ingredienser:
Tørret savtang (F. Serratus).
25 g.
Kan indeholde spor af skaldyr.
Bør opbevares tørt og undgå direkte sollys
Næringsindhold pr. 100 gr.:
- Energi 422 KJ / 100,9 kcal
- Fedt 1,3 g
- – heraf mættede fedtsyre 0,2 g
- Kulhydrat 55
- – heraf sukkerarter 15,3 g
- Kostfibre 46,5 g
- Protein 7 g
- Natrium 4 g.
Indeholder jod.
Anvendelse
Tangpesto med Savtang:
- 4 håndfulde savtang
(køb den tørret, eller tag på stranden, og klip den nænsomt; det er den med savtakkerne på, som vokser tæt ved stranden – den skal dufte frisk og saltet)
- 1 lille glas rapsolie af god kvalitet
- 3 spiseskefulde reven ost
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk. solsikkekerner
- 1 spsk. tangsalt
Brug kun bladene fra savtangen og ikke stilken. Den gør pestoen trevlet. Det kan også give en bedre smag, hvis du tørrister solsikkekernerne et kort øjeblik, inden du blander dem sammen med de øvrige ingredienser.
Du kan vælge mellem forskellige oste. Vi plejer at bruge danske oste som Gammelknas eller Vesterhavsost. Det er mest et spørgsmål om temperament, hvorvidt man foretrækker den ene, den anden eller en blanding af de to. Pas på med saltet, eller undlad at bruge det.
Yderligere Information
Vægt | 0.025 kg |
---|---|
Anmeldelser | “Har fået 2 varianter af jeres tang i julegave fra gode jyder.. Men hvor kan jeg købe eksemplarer af tangen her på Sjælland – nærmere betegnet Næstved?” – Charlotte Ann Nissen “Har aldrig smagt noget så lækkert!! Og personerne bag er jo FANTASTISKE! ! Tak for den vildeste oplevelse!!” – |
[instagram-feed] |