Vegetarburger
Vegetarbøf:
- 250 gr kogte kikærter
- 250 gr revne grøntsager; gulerod, selleri, løg, spidskål
- ½ dl tangolie
- 1 spskske hørfrø
- 3 spskske Tangkrydderi Chili&Hvidløg
Tangbolle:
- 4 dl vand
- 100 gr gær
- 3 dl mælk
- 2 dl olie
- 3 tsk sukker
- 2 tsk groft sukker
- 2 æg
- 700 gr tangmel
- 440 gr hvedemel (klisteret)
Fyld:
- Fint snittet rødkål
- revet gulerod
- tern af pærer/æbler
- Sprød søl
- evt frisk mozzarella
- Form bøfferne og bag ved 180grader i ca. 20 min.
- Tangbollerne skal hæve til ovnen er varm. 210 grader ca 10 min (indtil der kommer ’hul’ i bnuden)
- Smør bollen med tangsennep efter eget valg. 1 spskske tangpesto.