was successfully added to your cart.

Vegetarburger

By maj 10, 2016Uncategorized

Vegetarburger

Vegetarbøf:

  • 250 gr kogte kikærter
  • 250 gr revne grøntsager; gulerod, selleri, løg, spidskål
  • ½ dl tangolie
  • 1 spskske hørfrø
  • 3 spskske Tangkrydderi Chili&Hvidløg

Tangbolle:

  • 4 dl vand
  • 100 gr gær
  • 3 dl mælk
  • 2 dl olie
  • 3 tsk sukker
  • 2 tsk groft sukker
  • 2 æg
  • 700 gr tangmel
  • 440 gr hvedemel (klisteret)

Fyld:

  • Fint snittet rødkål
  • revet gulerod
  • tern af pærer/æbler
  • Sprød søl
  • evt frisk mozzarella
  1. Form bøfferne og bag ved 180grader i ca. 20 min.
  2. Tangbollerne skal hæve til ovnen er varm. 210 grader ca 10 min (indtil der kommer ’hul’ i bnuden)
  3. Smør bollen med tangsennep efter eget valg. 1 spskske tangpesto.
  • Tangkrydderi med chilli & hvidløg

    DKK 42
vegetar-burger-430x480

Andre opskrifter du måske vil kunne lide

Del din tangoplevelse og vind lækre præmier!

Brug hashtaggene #tangmad, #trangtiltang eller #nordisktangSå deltager du automatisk i vores månedlige konkurrence om tangprodukter for 200 kr.