was successfully added to your cart.

Tunfisk med tangsalat

By februar 14, 2018Uncategorized

Tunfisk med tangsalat

Vores opskrift på tunsteak er dejlig og simpel. Tunsteak serveres med en simpel japansk sauce og tunen skal være rå i midten, så den bliver lækker. Spis vores tunsteak sammen med en skål japanske ris, misosuppe og tangsalat

Antal personer
4 personer

Tid
20 minutter

  • 4 stk. (omkring 130 gram pr. stk.) tunsteak
  • 4 spsk. smør
  • 4 spsk.  sake
  • 4 tsk. sukker
  • 4 spsk. soja
  • 2 fed hvidløg
  • Cirka en “tommelfinger” frisk ingefær
  • 2 stk. forårsløg
  • Tang Salt til at krydre med
  • 1 stk. 85 gram Tangsalat
  1. Put lidt salt på hver tunsteak og hak springløgene i små stykker.
  2. Bland soja, sake og sukker i en skål. Pil og pres hvidløgsfedene og ingefæret og tilsæt det til blandingen og rør rundt.
  3. Varm en pande op til medium temperatur og smelt smørret derpå. Steg så tunsteaks’ne på panden og giv dem 2 minutter på hver side. Cirka 20 sekunder før tunsteaks’ne er færdige, hældes saucen fra trin 2 på panden og steger med.
  4. Når kødet er færdigt anrettes det på en tallerken. Lad sauce blive på panden i cirka 30 sekunder ekstra, hvorefter den hældes over kødet. Pynt så med springløg og tangsalat og server straks.

Andre opskrifter du måske vil kunne lide

Del din tangoplevelse og vind lækre præmier!

Brug hashtaggene #tangmad, #trangtiltang eller #nordisktangSå deltager du automatisk i vores månedlige konkurrence om tangprodukter for 200 kr.

Leave a Reply