was successfully added to your cart.

Saltet laks med tangpesto & strandurter

By februar 14, 2018Uncategorized

Saltet laks med tangpesto & strandurter

  • 1 fersk laksefilet med skind a cirka 1,3 kg
  • 60 g almindeligt groft havsalt
  • 20 g sukker
  • 10 g peber
  • Tangpesto Original
  1. Gnid den rensede lakseside med salt, peber og sukker. Lad den trække i cirka 24 timer på køl.
  2. Skyl laksen, og dup den tør. Laksen kan fint laves i mindre stykker.
  3. Skær laksen i skiver på cirka 4 mm, og anret urter og Tangpesto efter ønske.

Retten kan serveres med mange typer af tilbehør – helt som du
lyster.

  • Tangpesto – Original (6 stk.)

    DKK 240

Andre opskrifter du måske vil kunne lide

Del din tangoplevelse og vind lækre præmier!

Brug hashtaggene #tangmad, #trangtiltang eller #nordisktangSå deltager du automatisk i vores månedlige konkurrence om tangprodukter for 200 kr.