was successfully added to your cart.

Risotto & deller med tangpesto

By februar 14, 2018Uncategorized

Risotto & deller med tangpesto

Her får du både en opskrift på en rigtig god risotto og en opskrift på,
hvad du gør med resterne dagen efter!

Antal personer
4 personer

  • 2 skalotteløg
  • 2-3 fed hvidløg
  • Evt. 200 g knoldselleri, pastinak eller persillerod, skrællet og skåret i små tern
  • 200 g parmesan
  • Lidt smør
  • 250 g risottoris, evt. arborio-ris
  • 2 dl tør hvidvin
  • 2 dl syrlig æblemost
  • Evt. persille og citron
  • Tangpesto Original som garniture
  1. Hak skalotteløg og hvidløg, og skær rodfrugterne i små tern.
  2. Riv osten.
  3. Husk at bruge en dejskraber, når du laver risotto. Hårde redskaber knækker, moser og ødelægger risene, og så får man ikke risotto, men grød.
  4. Start med at stege løg, hvidløg og evt. rodfrugter forsigtigt af, til
    løgene er klare. Hæld derefter risottorisene på, og vend det et
    par gange, til også risene begynder at se lidt klare ud
  5. Hæld herefter hvidvin ved, og lad risene opsuge den. Kom æblemost i, og reducer yderligere. Tilsæt herefter vand, og bliv ved, indtil risene er al dente, og retten er cremet. Kodeordet er netop cremet og ikke grød!
  6. Vend parmesan i og gerne en ordentligt omgang persille.
  7. Smag til med salt og peber, og riv evt. noget citronskal
    over retten.
  8. Anret med tangpesto
  • Tangpesto – Original (6 stk.)

    DKK 240

Andre opskrifter du måske vil kunne lide

Del din tangoplevelse og vind lækre præmier!

Brug hashtaggene #tangmad, #trangtiltang eller #nordisktangSå deltager du automatisk i vores månedlige konkurrence om tangprodukter for 200 kr.

Leave a Reply