was successfully added to your cart.

Fiskesuppe med blæretang og torsk

By februar 14, 2018Uncategorized

Fiskesuppe med blæretang og torsk

  • 40 g blæretang.
  • 200 g torskefilet i små stykker
  • 1 store løg
  • 1 ½ liter fiskefond
  • 1 fed hvidløg
  • Saften af et stykke revet ingefær
  • Frisk chili og citronsaft efter behag
  1. Rens og skyld den friske blæretang
  2. Snit løget og svits det en gryde
  3. Tilsæt bouillon. Skær tangen i mindre stykker fx 1×3 cm og kom det i suppen.
  4. Tilsæt citron, hvidløg, ingefær og chili og smag til med salt og peber.
  5. Lad suppen simre ca. en halv time.
  6. Skær torsken i mundrette stykker og tilsæt den i suppen 5-6 min før servering

Andre opskrifter du måske vil kunne lide

Del din tangoplevelse og vind lækre præmier!

Brug hashtaggene #tangmad, #trangtiltang eller #nordisktangSå deltager du automatisk i vores månedlige konkurrence om tangprodukter for 200 kr.

Leave a Reply