Tangsafari med Nordisk Tang

Måske forbinder du kun tang med de makiruller, du bestiller, når du skal have sushi. Men tang er meget mere end det! Tang har mange gode egenskaber, og kan faktisk betegnes som et ”bæredygtigt superfood”. Havets grøntsag, som tangen kaldes af tangnørderne, vokser nemlig over alt langs de danske kyster, hvor den venter på at blive høstet og spist. Hos Nordisk Tang bruger vi kun tang fra Norden, og vi bruger det i alt fra pesto, til øl til sennep. Tang kan tilføre retter både smag, salt, konsistens og hjælper til at fremhæver andre smagsoplevelser, fordi det har et højt indhold af umami. Træk i gummistøvlerne og tag med på tangsafari i vandkanten.

Hvad er inkluderet?

  • 2 timers tangsafari
  • Tang til hjemmebrug
  • Smagsprøver
  • Besøg på Tanggården på Endelave / eller Fabrikken i Grenå
  • Mulighed for at købe produkter.

Book en Tangsafari gennem DuGlemmerDetAldrig her »

Foredrag, smagsprøver og andre events

Hos Nordisk Tang arbejder vi hele tiden på at være på forkant med forskningen, og vi kan derfor tilbyde foredrag der ikke alene handler om eventyret bag Nordisk Tang, men også om alle de forskellige kulinariske, sundhedsmæssige, bæredygtige og sygdomsforebyggende egenskaber de forskellige tangarter har. Et foredrag med Nordisk Tang byder på en dybere viden om hvordan tang er sundt og hvordan vi udvikler vores produkter. Der bydes på smagsprøver efter foredraget.

Vores dygtige medarbejdere kan også stille op og tilberede en særlig gastronomisk oplevelse til lige netop jeres arrangement.

Kontakt os for nærmere detaljer om priser og muligheder, så kan vi skræddersy et arrangement til passer til lige netop jer.

6