Edamame-salat med kammuslinger
Antal personer
4 personer
Tid
ca. 30 minutter
- 2 poser frosne edamamebønner, ca. 1 kg (svarer til 400 g bælgede bønner)
- 250 g slikærter
- 12 kammuslinger
- salt og peber
- 1 spsk. olivenolie til stegning
- 2 avocadoer
- saften af ½ citron
- 2 spsk. sojasauce
- 1 spsk. ristet sesamolie
- 85g tangsalat
Tilbehør
groft brød
- Kom edamamebønner i en stor gryde med kogende vand, og lad dem koge op. Hæld bønnerne til afdrypning i en sigte, og bælg dem. Det tager lidt tid, men er indsatsen værd.
- Snit slikærterne. Krydr kammuslinger med salt og peber. Varm olien på en slip let-pande, og steg muslingerne i ca. 2 minutter på hver side afhængig af størrelse.
- Halver avocadoerne, dryp citronsaft over, og skær i små tern. Vend edamamebønner med slikærter, tangsalat og avocadoer. Dryp sojasauce og sesamolie over salaten.
Server med kammuslinger og brød.