was successfully added to your cart.

Edamame-salat med kammuslinger

By februar 14, 2018Uncategorized

Edamame-salat med kammuslinger

Antal personer
4 personer

Tid
ca. 30 minutter

  • 2 poser frosne edamamebønner, ca. 1 kg (svarer til 400 g bælgede bønner)
  • 250 g slikærter
  • 12 kammuslinger
  • salt og peber
  • 1 spsk. olivenolie til stegning
  • 2 avocadoer
  • saften af ½ citron
  • 2 spsk. sojasauce
  • 1 spsk. ristet sesamolie
  • 85g tangsalat

Tilbehør
groft brød

  1. Kom edamamebønner i en stor gryde med kogende vand, og lad dem koge op. Hæld bønnerne til afdrypning i en sigte, og bælg dem. Det tager lidt tid, men er indsatsen værd.
  2. Snit slikærterne. Krydr kammuslinger med salt og peber. Varm olien på en slip let-pande, og steg muslingerne i ca. 2 minutter på hver side afhængig af størrelse.
  3. Halver avocadoerne, dryp citronsaft over, og skær i små tern. Vend edamamebønner med slikærter, tangsalat og avocadoer. Dryp sojasauce og sesamolie over salaten.

Server med kammuslinger og brød.

Andre opskrifter du måske vil kunne lide

Del din tangoplevelse og vind lækre præmier!

Brug hashtaggene #tangmad, #trangtiltang eller #nordisktangSå deltager du automatisk i vores månedlige konkurrence om tangprodukter for 200 kr.

Leave a Reply